Esen: Birleşe birleşe kazanacağız  

Esen: Birleşe birleşe kazanacağız   

14.08.2023 13:14:03

CHP'nin Pazar Günü Mega Country'de düzenlediği 13. Olağan İlçe Kongresinin açılış konuşmasını yapan Başkan Berker Esen, delegasyon ve katılımcılara hitap ederek “Size birleşe birleşe kazanacağımızın” sözünü veriyorum diyerek sözlerini tamamladı.

CHP'nin Pazar günü gerçekleştirilen 13. Olağan Kongresinde yönetim yenilenirken, partinin 4 yıllık İlçe Başkanı Berker Esen, tek aday olarak girdiği seçimde, güven tazeledi. CHP geçmiş dönem Milletvekillerinden Süleyman Çebi'nin Divan Başkanlığını yaptığı kongrede katip üyeliklerini Dilruba Önal ve Muharrem Aydoğan üstlendi.367398735_855205612906827_4829986011084465014_n_1

CHP geçmiş Dönem Milletvekili Sıdıka Aydoğan Sarıbekir, geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Millet İttifakı ortakları DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, STK temsilcilerinin hazır bulunduğu genel kurulun açılışında söz alan Başkan Berker Esen, katılımcılara seslendi.9c42da07-c283-41c4-af14-d8ce0623b1fd_1

ESEN: YERELDE ELDE ETTİĞİMİZ GÜZEL NETİCELERİ YETERLİ GÖRMÜYORUZ

Esen, “Bir süreç geçiriyoruz. Geride bıraktığımız genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her ne kadar Türkiye genelinde istediğimiz sonuçları elde edememiş olsak da Silivri'de güzel neticeler kazandık. Bunu yeterli görmüyoruz ve mücadelemizi arttırarak sürdüreceğiz. Türkiye hak ettiği yere gelene kadar çalışmalarımız devam edecek.

“GERÇEKLERİ YORULMADAN ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ülkenin gündemi maalesef CHP. Ekonomik kriz olması gerekirken bütün kanallarda CHP tartışılıyor. CHP'nin konuşulması kıymetli tabi ki, iktidara en yakın alternatif olarak ancak gerçek gündemimizi asla unutturmamalıyız. Gerçekleri toplumumuza yorulmadan anlatmayı sürdürmeliyiz.

Kongreler bizim düğünlerimiz. Delege seçimlerine ilçe başkanı olarak müdahil olmadım bu sorumluluğu mahallelerimize bıraktık.

“BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ”

4 yıldır büyük bir uyum içinde çalıştığım ilçe yönetimi, mahalle örgütleri, Kadın ve Gençlik Kollarıma, meclis üyelerimiz ve örgütümüze teşekkür etmek istiyorum. 14 Mayıs'ta da bu çalışmaların meyvesini aldık. Kongre öncesi 4 yıllık emeğimizi delege belirleme noktasında mahalle örgütlerimize teslim ettik. Tek liste olması belli kırgınlıklara yol açsa da hepsini telafi edeceğiz, bilmeden kırıp üzdüğüm kimse varsa özür diliyorum. Ve buradan şunun sözünü veriyorum birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

Genel kurul Ebru Akgün Pekel'in faaliyet raporu, Yalçın Ekici'nin mali hesaplar hakkında bilgi vermesiyle devam etti.

68e92fc6-788b-48d9-a476-4cd01babc437_1

YENİ YÖNETİM

Başkan-Berker Esen

Asil Yönetim-Sunay Avcıoğlu, Ersan Bekler, Fatma Birinç, Uğur Çalış, Adnan Kandemir, Melisnur Koşar, İbrahim Kömür, Vildan Makinecioğlu, Zühre Küçük Öge, Tayfun Özkök, Şerif Sezen, Emel Sümer Hatipoğlu, Erkut Uysal, Halis Yıldız, Berker Arda Yücegök.

Yedek Yönetim-Oktay Yüksel, Şinasi Yaman, Bartu Yılmazer, Nüket Topçu, Yalçın Çevrim, Nida Nur Borkurt, Oktay Ayyıldız, Aydın Keskinocak, Yasemin Yıldızaydın, Aysun Sezgin, Burcu Çoraklı, Nurbanu Güder, Korhan Berktaş, Osman Civelek, Muharrem Çinkılıç, Hakan Yenilmez.

İl Delegesi

Berker Esen, Mehmet Noyan Öpçin, Derya Erdim, Asım Kıyıcı, Serim Sencer Işıklar, Doruk Bulut, Nursal Erel, Hayriye Sena Balcıoğlu, Yeşim Yıldız.

 

YORUM YAP